Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

12 år tillsammans

Inte trodde väl jag att jag skulle hitta mannen i mitt liv när jag var 15 år gammal, men oj så säker jag blev när jag träffade dig.

Vi har delat nästan halva våra liv tillsammans och jag hoppas att vi om många många år får sitta i soffan tillsammans, gråa och skrynkliga, men lika kära som nu.

Tack för att du kom in i mitt liv för 12 år sedan och älskade mig för den jag var. Tack för att du idag, 12 år senare fortfarande älskar mig just för den jag är. Tack för allt du gjort under dessa år. Tack för att du har gett mig det finaste man kan få, två underbara barn och en trygg kärlek. Tack min Mattis, fina bästa du.

Jag älskar dig!

En bild på oss när vi var i Thailand för många många år sedan. Åh vad jag ser fram emot att få upptäcka ännu mer av världen tillsammans med dig och våra barn.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

  • Vi

Gillar

Kommentarer