Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

12:e september

Imorse vaknade grabbarna 05.40. Drömmen var ju att mamma kom ner och sa, gå och lägg dig en timme till. Alltså sömnen har ju helt klart blivit väldigt helig efter att man fick barn. Man behöver ju inte många timmars sömn för att köra på, för man har ju inget val. Men jisses vad det är underbart att sova.

Mamma åkte till jobbet på morgonen och vi andra åt frukost, sedan gick Vidar och Mattis och sov middag. Under tiden fick Wilton och jag lite egentid. Alltså Wilton är bara helt underbar. Han är så oerhört klok, omtänksam och kärleksfull och han har så mycket funderingar. Vi hade i alla fall två supermysiga timmar bara han och jag. Vi låg på badrumsgolvet och lekte med bilar och traktorer och så hann vi även baka lite till morgondagens kalas. Man ser verkligen hur mycket han njuter av lite egentid och det gör jag också. Min fina Wilton.

Efter lunch åkte jag till mammas jobb för att hjälpa till med deras loppis. Vi hade lite otur med vädret, men det gick ändå så bra. Så roligt att kunna hjälpa till lite. Jag handlade det sista till kalaset imorgon och när jag kom hem hade grabbarna lagat middag. Sedan var det dags för lördagsmys med film och såklart lite lördagsgotta. Åh vad jag älskar lediga helgen med mina killar.

Imorgon är det äntligen dags för Vidars 1-års kalas (vi var ju tvungen att ställa in kalaset på hans födelsedag då vi var förkylda). Dessutom ska jag äntligen få träffa mina små prinsessor Lily och Belle. Jisses vad jag längtar efter dem nu!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer