Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

13:e maj

Vi vaknade till strålande sol även idag. Josefin sov hos oss inatt, så vi åt jordgubbar och mjölk till frukost ute i solen. Sedan började Mattias på med altanen igen och Josefin och jag solade. Vid 12 skjutsade jag Josefin till bussen och när jag kom hem kom mamma på besök. Hon hade med sig jordgubbar så vi åt det till lunch (jag skulle ärligt kunna leva på jordgubbar och mjölk). Hon blev kvar ett bra tag och njöt av det fina vädret med oss. När mamma åkte fortsatte vi med altanen, så nu har vi kommit en bra bit och man börjar se hur bra det kommer bli. Åh vad jag ska njuta på vår altan så fort det är klart!
Ikväll har vi grillat och nu har vi slängt oss i soffan för lite film-mys. Mattias har slitit på i veckor nu både på jobbet och här hemma, så lite vila är han minsann värd innan den nya veckan drar igång. Jisses vilken underbar helg vi har haft.

​Jag blir så chockad varje gång jag ser bilder på mig med magen. Jag har ju verkligen vant mig med att ha en preggomage och kan knappt komma ihåg hur jag såg ut innan. Men samtidigt så blir jag så chockad för den är så galet stor nu, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer