Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

18 grader

Att vila och ta det lugnt är inte så svårt i detta väder. Jag är dock lite ledsen då jag och några kollegor skulle åka till Köpenhamn idag. Vi var med i en tävling på jobbet tidigare i år som vi vann och fick då en resa till Köpenhamn. Som vi har sett fram emot detta, men de får åka själv eftersom jag blev sjukskriven. Det kommer verkligen ta emot att se bilder från denna resa och vetat att man egentligen också skulle ha varit med. Dessutom älskar jag verkligen Köpenhamn. Men det känns ändå rätt att vara hemma. Måendet får liksom gå först just nu och då var detta det bästa.
Jag passar som sagt på att njuta i solstolen i dessa 18 grader som vi har idag och jag får världens bästa sällskap, nämligen en livlig liten grabb i magen. Jag tror det börjar bli rätt trångt där inne nu, för det buffas och har sig mest hela tiden.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer