Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

18:e maj

Igårkväll/natt för exakt ett år sedan åkte vi in till förlossningen för vi misstänkte att vattnet hade gått. Eftersom han inte var fixerad så var vi tvungen att åka in direkt. Vi blev kvar för observation och undersökning, men de trodde inte att det var vattnet som hade gått utan att det bara var ”pyspunka”. Allt såg bra ut så de tyckte att vi kunde få åka hem och sova några timmar och sedan komma tillbaka om det fortsatte rinna vatten. Vi sov någon timme men sedan på morgonen 18/5 packade vi med oss grejerna och lämnade vårt hem för sista gången med honom i magen. Vi blev kvar där tills han kom den 21/5. Vilka otroligt spännande dagar det var där på förlossningen. Vi visste liksom ingenting om när han skulle komma och vad som skulle ske, men det är väl det som är charmen med allt. Det visade sig bli några otroligt tuffa dagar med enorm smärta, men oj vad häftigt det var samtidigt.

Det är en sjuk känsla att man snart ska få vara med om detta igen. Om bara några månader. Tänk att vi ska få en till liten skatt till vår familj, så mäktigt.

Sista magbilden i spegeln tog jag på morgonen den 17:e.
Så spända i bilen påväg till förlossningen. Det regnade precis som jag drömt om att det skulle göra när vi skulle åka in.
Efter många timmar i väntrum och olika undersökningsrum så fick vi till slut vårt rum som vi hade tills vår lille prins kom.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229