Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

1:a december

Mamma kom till oss igårkväll och sov över till idag. När vi vaknade så blev grabbarna överlyckliga av att mormor var här, tomtenissen hade flyttat in hos oss och de fick dessutom öppna sina första paket i adventskalendern. Vi kollade på julkalendern (tror faktiskt den kan bli mysig i år) och sen åt vi frukost. Vi promenerade bort till förskolan för att lämna Wilton och sen fixade vi lite med vårt lilla ”julprojekt”. Efter ett tag åkte mamma vidare på annat och Vidar och jag åkte och uträttade lite ärenden.

Ingen av killarna har lyckats sova middag idag, så det var två tröttisar här hemma denna eftermiddag. Nu ska killarna sova och Mattis och jag ska nog slänga oss i sängen och kolla lite serier tror jag. Det blev ju ingen speciell tidig kväll igår, så vi kanske gör ett nytt försök att somna tidigt ikväll.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer