Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

1:a september

Imorse vaknade vi till en så fin septembermorgon. Solen lyste in genom fönsterna, men ute var det kyligt. Det kändes verkligen som att september månad tog hösten med sig. Direkt efter frukosten gick vi ut och lekte i trädgården. Jag fick riktig höstkänsla i kroppen, så jag började röja undan lite sommarsaker jag vet att vi inte kommer använda mer. Jag är verkligen en allt eller inget person. Så nu när det känns som att sommaren är förbi, ja då vill jag ha höst på riktigt.

Efter lite lunch så fick grabbarna vila lite middag. Under tiden passade jag på att försöka komma ikapp med Vidars bok, men det blev så varmt och skönt ute så jag gick ut istället. Vi tillbringade hela eftermiddagen ute också och jisses vilken skillnad på temperatur det varit idag morgon/kväll.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

matildadahlstrom
matildadahlstrom,
Vilken mysig dag!!😍😍
nouw.com/matildadahlstrom
_amandanilsson
_amandanilsson,
Ja verkligen🥰🥰
nouw.com/_amandanilsson