Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

30 grader +

Jisses vad denna sommarhetta hållit i sig. Idag var det helt otroligt varmt. Vi njuter till max, så detta är då inte ett klagomål.
Hela förmiddagen lekte grabbarna här hemma och så tog vi en promenad till lekplatsen där vi också lekte ett bra tag. När det började närma sig lunchtid så åkte vi mot Hulevik. Lisa hade fixat lunch som vi åt på stranden och så blev det massor med bad. Önskar att jag inte var en sån badkruka, men alltså jag har så svårt för att komma i och framförallt ligga i hur länge som helst. Jag förstår verkligen inte hur alla fixar detta och dessutom tycker det är skönt. Mot eftermiddagen åkte vi upp till Lisa och Lennart i stugan. Där gick vi in och pausade lite från all värme ett tag innan det var dags för middag. Vid 19 var det dags för Moa och Linus systers match. Grabbarna levde life där intill fotbollsplanen kan jag säga. Vi fick ännu en helt underbar sommarkväll. Snälla säg att alla njuter lika mycket som jag av dessa sommardagar.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar