Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

5/5

När vi kom hem från förskola och jobbet idag så var det verkligen sommarvärme ute. Så vi blev kvar ute och lekte tills det blev dags för middag och efter det körde vi ännu ett lekrace ute. Kan inte förstå att vi har en hel sommar framför oss, så härligt! Det finns en här hemma som njuter lite extra av sol och värme och det är Wilton. Han har tjatat hela vintern och frågat när det blir sommar och för ett tag sedan satt vi vid frukostbordet och så sa han ”mamma, du har ju sagt att det finns andra länder där det är varmt jämt. Jag vill flytta till ett sånt”. Vår lilla fryslort, haha.
Nu är det dags för en liten kvällspromenad, den blir det tidigt i säng för oss ikväll. Vi har sega mornar hela denna veckan där vi har snoozat alldeles för länge och det gillar jag inte. Jag är en sån som vill gå upp så fort klockan ringer, men det har helt enkelt inte gått denne vecka. Så nu gäller det att ta tag i det ikväll.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar