Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

8/1

Natten till igår kunde jag inte sova en enda sekund, däremot vid 07 somnade jag (det här med att ställa tillbaka till Sverige-tid har gått riktigt kasst för mig…). Mattis och Wilton gick upp då, men Vidar gjorde mig sällskap till 09.30 (en till som haft det lite kämpigt med omställningen och vaknat en hel del på nätterna och varit pigg/hungrig). Direkt efter lite frukost gick vi ut ett tag. Det hade snöat en hel del, så mysigt. Så vi skottade och lekte ett tag.
Vi körde sedan lekrace inne, åt sen lunch och sedan gav vi oss ut igen på en liten kvällsrunda när det började bli mörkt. När vi kom in igen så blev det lite lördagsgotta och spiderman på tv. Sedan gick jag och grabbarna och la oss vid 18-tiden och somnade gott alla tre. Jag har vaknat så många gånger men ändå lyckats somna om, så nu hoppas jag på att vara tillbaka i rätt rytm igen. Wilton och jag vaknade strax innan 05 och då gick vi upp och tände en brasa och massa ljus och sitter nu och myser i soffan.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar