Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Alla <3 dag

Imorse fick jag sovmorgon till strax innan åtta och vaknade till doften av nybakt bröd och två små älsklingar som ropade på ”mamma, vakna”. Vi njöt av den ljuvliga frukosten och sedan fick grabbarna syn på deras alla <3 dag present som hängde i köket. Det var bara lite småsaker, men de blev så glada för dem.

Efter lite vila så gav vi oss ut i skogen på en utflykt. Det var rätt tungt att ta sig upp på det lilla berget här bakom oss kan jag säga. Första biten gick bra, men när det började gå uppför så var snön djup till ovanför knäna. Haha ibland undrar jag varför vi inte bara går på en vanlig promenad till någon grillplats som troligtvis de flesta andra. Nej vi ska upp dit vi brukar trots att ingen annan gått där sedan det började snöa, haha. Det var i alla fall så mysigt när vi väl kom upp. Vi stekte pannkakor och drack varm choklad. En så mysig eftermiddag. När vi kom hem igen så blev det ett varmt bad för killarna och sedan lagade vi middag. Vi bakade pitabröd och fyllde dem med kyckling, grönsaker och tzatziki, så gott!

Idag på alla hjärtans dag (och alla andra dagar...) så vill jag samla ihop alla barn som inte varje dag bli överöst med kärlek och göra just det. Ösa kärlek över dem och få varje litet barn att känna sig älskat för precis just dem de är! Ta hand om er och andra ni möter. Var snälla mot varandra och sprid kärlek omkring er, varje dag!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
En helg att ta vara på😍
nouw.com/jenniesh
_amandanilsson
_amandanilsson,