Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Alone time

Idag var ju Mattias också ledig till Wiltons stora lycka när han vaknade imorse. Vi åt frukost, kollade en film och bara myste hela morgonen medan det regnade ute. När Vidar sov middag så somnade även Mattias. Jag passade då på att ta med min stora prins på ett äventyr. Bara han och jag. Vi åkte och handlade och fick lite egentid och jisses vad jag njuter av att få ge barnen all uppmärksamhet själv ibland.

På eftermiddagen så ringde mamma och sa ”packa ihop pyjamasar till barnen så tar vi dem tills imorgon, så ni får sova en hel natt”. Alltså, jag har sovit EN enda hel natt utan uppvak sedan Vidar föddes. Han blev åtta månader igår, så ni kan ju gissa om valet blev enkelt. Hur mycket jag än saknar mina prinsar när jag inte har dem hos mig, så är sömnen så välbehövlig kan jag säga. Vi har ätit hämtmat, kollat på tv och haft en så mysig kväll. Vi lovade att lägga oss innan 22, så det ska vi göra nu. Godnatt och håll tummarna att vi kan sova hela natten utan att vakna.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer