Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Älskade barn

Inatt vaknade vi av att en smällhet Wilton kom över till oss. Jag hann inte ens fråga hur han mådde innan han sa ”idag känns det lite bättre”. Lilla hjärtat . Tempen visade 40 graders feber och han tog sig för öronen hela tiden, så det blev bara till att vara hemma idag för honom och oss. Eller ja, vi har helt enkelt försökt lösa det med att jag var in och jobbade någon timme medan Mattis hade Wilton och sedan mötte jag upp dem och tog med mig Wilton till doktorn. Det visade sig vara öroninflammation precis som vi trodde, så nu har lilleman fått sin 10:e penicillinkur för öroninflammation. Alltså på riktigt, nu får det räcka. Jag vill bara att våra killar ska få vara friska och njuta av en underbar försommar. Samtidigt så är jag så innerligt tacksam över att det inte är något ”allvarligt”. Men detta tär så på honom och även på oss såklart, man vill ju bara göra allt för att ens barn ska må bra liksom. Vi hämtade upp Vidar efter sjuk-besöket och så åkte vi hem och hade en mysig eftermiddag med både lek, pyssel och lite film.

Jag frågade killarna vad de ville titta på och Vidar ropar snabbt ”Pippi Pippi Pippi” medan Wilton såklart skulle se Blaze. Så jag frågade hur vi skulle lösa det här. Det var tyst en rätt lång stund och sedan sa Wilton ”men jag vill ju titta på Blaze och Vidar på Pippi.. jag vet! Vi kan samsas. Om vi först tittar på Pippi och sen Blaze”. De var båda nöjda med det och problemet var löst. Du är så klok min stora kille. Hjärtat går sönder av min kärlek till er mina älskade barn!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Pippi är älskad av alla barn

nouw.com/ingajohansson
_amandanilsson
_amandanilsson,

Ja så är det verkligen! 🥰

nouw.com/_amandanilsson