Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Älskade barn

Imorse vaknade grabbarna strax innan 06, men vi drog oss kvar i sängen tills klockan var nästan 08. Så skönt! Efter frukosten åkte vi till stan för att uträtta lite ärenden. När vi hade ätit lite lunch drog Mattis iväg på julfest med jobbet. Då gick grabbarna och jag och vilade. 2,5 timmar senare vaknade vi, haha. Jisses så skönt det var. Vi körde sedan lekrace, pannkaksmiddag, FaceTime med Jopplas och brors och så avslutade vi kvällen med lördagsgotta och mys i soffan. Efter nio nattade jag grabbarna och de båda somnade gott tätt intill mig på varsin sida. Vi har haft en helt underbar dag på alla sätt och vis.

Vi pratade ikväll om vad vi ska göra på jullovet. Jag berättade att Wilton ska iväg på utflykt med mormor och Lily på måndag och att Vidar då ska få vara hos farmor och Håkan. Vidar blev ledsen när han hörde att de inte skulle få vara tillsammans under detta dygn. Wilton förstod direkt att det var just det det handlade om och han sa ”men Vidar, vi träffas sen igen och då ska jag ge dig en stor bamsekram”. Vidar blev direkt nöjd igen. Älskling, vilken fin storebror du är! Att se er tillsammans och det underbart fina starka syskonband ni har. Det är det absolut finaste jag vet!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar