Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Andra advent 

Idag tror jag att vi har spenderat 90% av vår tid i köket. Vi åt nybakt bröd till frukost och direkt efter frukosten så var det dags att göra julgodis. Knäck och Rocky road stod på dagens att göra lista och det blev succé. Så gott och grabbarna älskade att få vara med och greja (läs provsmaka allt gott). Vi har såklart lekt lite också idag och så kollade vi på Grinchen (den tecknade) innan det var dags för barnen att sova. Tips till er barnfamiljer (eller om man bara älskar barn-och julfilmer lika mycket som jag) är att se den filmen. Den är så fin och mysig! Wilton väljer den till och med framför Pippi just nu, så här hemma är den en stor favorit. När barnen hade somnat griljerade vi julskinkan och sen blev det adventsfika framför den senaste Beck filmen.

Vi har haft en så otroligt mysig helg och är nu taggad på en nu vecka. Nu hopppas vi bara grabbarna att grabbarna blir helt pigga.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer