Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Äntligen fredag 

Vad är grejen med att båda barnen ibland lyckas ta sig en liten sovmorgon, men att de aldrig väljer samma dag, haha. En sovmorgon är ju liksom det enda man tänker på efter en natt med en hel del uppvak. Och allra helst efter att ha haft rätt många bökiga nätter efter varandra, men men. Vidar och jag hade i alla fall en jättemysig morgon innan storebror vaknade. Vi åt frukost och sen kollade vi Pippi medan det regnade ute (det är mysfaktor för mig!). Efter filmen blev det lek, vila, lunch och ännu mer lek innan Mattis kom hem. Wilton bestämde middag ikväll, så det blev tacos. Han fick även bestämma om vi skulle fortsätta fredagsmyset med film i soffan eller leka i lekrummet. Det blev det sistnämnda och man verkligen ser hur båda barnen njuter av att ha både mig och Mattis i lekrummet samtidigt.

När barnen hade somnat så kollade vi brors match (som förövrigt blev 2-målsskytt och var grym idag!) där de vann. Jag hade även Josefin med mig typ hela matchen. Nu ska vi kolla en film och äta gotta.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer