Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Äntligen tillbaka

Bloggportalen har legat nere sedan natten till fredag så det är därför det har varit tomt här hela helgen. Nu har de dock äntligen fått ordning på allt igen.

Vi har i alla fall haft en jättemysig helg. I fredags så var grabbarna och jag bara hemma och körde pyjamasparty hela dagen. Mattias köpte med sig pizza efter jobbet och sen blev det bara en lugn kväll i soffan (tills båda barnen vaknade för att sedan hålla oss vakna ett bra tag på natten).

I lördags var vi till Ikea för att köpa lite byråer och saker till vår garderob. Vi passade på att äta lunch där innan vi åkte hemåt igen. Sedan skar vi upp massa frukt och kollade på film hela familjen. Wilton tyckte det var så otroligt mysigt och jag vet inte hur många gånger han kollade på oss och sa ”myyysit”. Vår älskade lilla goskille.

Igår var vi ute hela förmiddagen och grejade i trädgården. Fast man egentligen inte vill göra något annat än att fixa inne i rummen, så får det helt enkelt ta den tid det tar. Ibland är det viktigt att bara få njuta av lite ledig tid med familjen också. Hur man än gör så blir det ju att man grejar åtminstone lite varje dag med bygget. Men nu närmar det sig verkligen. Igårkväll kom Lena och Håkan för att hjälpa oss med att såpskura golvet i lekrummet. Jisses vad fint det blev, jag är mer än nöjd! Ja som sagt, vi börjar närma oss mål...

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer