Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Att lyxa till det i vardagen

Efter en bra dag på jobbet så hämtade jag upp mina grabbar på förskolan. De går på olika avdelningar men varje morgon är de tillsammans och även på eftermiddagen. Ibland hinner jag dock hämta dem innan de slagit ihop avdelningarna och då hämtar jag Wilton först och sedan Vidar. Det sötaste då är att varje gång springer Vidar rakt förbi mig för att krama Wilton. Man smälter ju. Tack för att ni har varandra säger jag bara. Det absolut finaste jag vet!
När vi kom hem skottade vi av uppfarten och körde lite cross och hämtade posten. Till grabbarnas stora lycka så låg där i ett varsitt paket till dem från Thomas. Ett varsitt kort, klistermärken och ett album att sätta dem i. Det gick verkligen hem, tack snälla du!
Till middag körde vi på toast och smoothie. Enkelhet i all ära! De gånger vi har ätit toast har vi kört att man får handla toast i ”restaurangen” och bio och det har ju verkligen Wilton snappat upp utan att vi liksom tänkte på det. Så när vi skulle sätta oss vid matbordet så såg jag besvikelsen i hans ögon och så sa han ”men vi ska ju leka restaurang och kolla på bio ju”. Sagt och gjort. Ja det gäller att lyxa till det även i vardagen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar