Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Åttonde april

Mina bihålor alltså... Jag har inte varit sjuk sedan Vidar var typ nyfödd och då var det just bihåleinflammation. Denna gång känns det rätt liknande, det liksom smyger sig på och känns bara tjockare och tjockare i bihålorna. Hoppas verkligen att det släpper snart!

Vi har idag därför fortsatt vår sjukstuga med att vila och chilla här hemma. Vi gick även ut en sväng för att njuta av det underbara vädret och för att låta killarna få göra av med lite energi. Tack och lov så är det mycket piggare, så hoppas verkligen att det vänt för dem nu. Det blåste dock mycket mer idag så det blev en kort sväng ute och till Wiltons stora besvikelse blev det idag igen endast en kort promenad till postlådan. Han var liksom redo på sin cykel för att ta en riktig promenad, men ja när vi är helt friska igen. Då blir det långprommisar igen och riktiga cykelturer!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer