Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Babyshower gifts

Jag blir alldeles lycklig när jag kollar tillbaka på alla bilder från min fina babyshower. Jag är så tacksam för allt de hade fixat för mig och bebben. Jag tänkte såklart visa vad som låg i de fina paketen också, så här kommer det. 

På den stora linjalen skrev alla vilket datum de tror att lillen kommer, samt hur stor och lång de tror att han kommer vara. Det ska bli otroligt spännande att se om någon har rätt. Det blåa snöret är måttet av min mage just då och det var en av lekarna vi gjorde. De skulle klippa ett snöre med den längd på snöret de trodde att min mages omkrets hade. Mikis lyckades pricka in exakt rätt mått, så det snöret sparade jag.

Från Fanny fick jag denna fina låda med en ursöt kofta och en liten gosedjurs-kanin.

Från Josefin fick vi en otroligt fin bok med massa sagor och sånger. Som vi ska läsa i denna i framtiden och jag tror att denna bok kommer vara en favorit.

Från Evelina fick vi denna underbara gosedjurs-räv. Så otroligt gosig och fin. Sedan fick vi musch-nappar (eftersom jag kallas musch), så roliga.

Från Lisa fick vi en jättefin skyddsängel från Willow Tree. Den kommer stå fint och skydda honom i hans framtids barnrum.

Från Mikis fick vi detta fina klädset. Jag bara älskar snygga mjukisar, så snygg han ska bli.

Från Moa fick vi detta underbara klädset. Han kommer lätt vara snyggast i vår/sommar klädd i detta.

​Av Ulrika fick vi denna spargris med lite startpengar i. Den är ju bara för söt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer