Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Back to work

Igår var det då även dags för mig att börja jobba efter 5 magiska semesterveckor. Jag lämnade grabbarna på förskolan och de gick in med ett leende till respektive avdelning (lyckan var total att inte behöva se dem ledsna!) och så åkte jag vidare mot jobbet. Det var så kul att komma tillbaka och få träffa alla mina fina kollegor. Efter jobbet igår blev det middag och sedan nattade jag barnen inklusive mig själv. Jag sov sedan hela natten. Det var väldigt längesen jag sov så många timmar, men oj så skönt det var.
Idag lunchade jag med Maria och det var så gott och trevligt. Sedan åkte jag och hämtade upp vår storhandling. Okej, nu ska vi ta en sekund till det här med att handla på nätet. Varför har vi inte gjort det tidigare? Vi la alltså in vår handling igår och idag hämtade jag upp alla kassar. Jag klev liksom inte ens ur bilen (ja självklart frågade jag om jag kunde hjälpa till att bära, men de svarade ”nej detta fixar vi”, utan de bar till och med ut kassarna. Lyx! Och detta för endast 50:-, helt sjukt! Jag gillar oftast att handla, men detta kommer nog helt klart bli vår nya höst-rutin. Jag tillhör då även den som lyckas få med typ 5 kassar utöver det som egentligen står på vår lista, så här kan vi ju helt klart spara pengar också. Så smidigt och bra!

När vi kom hem så bakade vi chokladbollar och nu nattar Mattis barnen. Jag ska ta mig en dusch och sedan ska vi bara kolla serier ikväll.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer