Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Back to work 

Idag har jag varit in på jobbet och fräschat upp minnet lite i systemet och fått lite koll på läget igen. Men inte förrän på måndag jobbar jag mitt första riktiga jobbpass. Det var en hel del tankar som snurrade påväg in till jobbet imorse och har också gjort den senaste tiden, men det kändes i alla fall jättebra att vara tillbaka igen. Så konstigt, men också så roligt. Det är så svårt att sätta fingret på känslan... Jag har inte varit där på nästan tre år och jag kände mig liksom lite som en ”ny på jobbet” trots att jag har jobbat där sedan jag tog studenten. Så mycket har hänt under dessa tre år. Jag har blivit mamma, ja dessutom tvåbarnsmamma och jag har utvecklats så mycket som person under denna tid. Ja det ska bli en väldigt intressant vår på så många sätt och jag både hoppas och tror att detta kommer bli bra.

När jag kom hem möttes jag av mina ljuvliga små prinsar som stod tryckta mig altandörren och vinkade med stora leenden och Mattis stod och lagade mat (superfarsan!). Bättre välkomnande går inte att få! Känslan av att få krama om dem efter en dag ifrån varandra var helt magisk.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer