Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bad x 2

Idag har jag jobbat hela förmiddagen. Dock är jag sjukt hes, så när allt hade lugnat sig så begav jag mig hemåt för att få vila rösten lite.

Mattias syster Anna fyllde 30 år i veckan så hon hade lite firande idag, men Vidar och jag höll oss hemma med tanke på att han varit snorig och jag kunde ändå inte prata. Vi gick istället och vilade lite. När Mattis och Wilton kom hem igen någon timme senare så åt vi middag och sedan badade grabbarna lite (hur rolig är inte bubbel-grodan som Vidar fick av pappa och Maria) innan det var dags för lite lördagsbio. Efter filmen var det läggdags och jag somnade i vanlig ordning när jag ska lägga killarna. Mattis väckte mig och när jag skulle gå och duscha så möttes jag istället av massa tända ljus och ett bad. Som jag älskar min Mattis!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer