Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bara vi tid

Imorse fick vi vakna helt av oss själva, eller ja jag vaknade och väckte Mattis lite senare med frukost på sängen. Han älskar att kolla Nyhetsmorgon, men sedan vi fick barn har så blir det liksom inte av. Det finns ju liksom tusen andra saker man så mycket hellre lägger sin tid på en helgmorgon med barnen. Men idag så åt vi frukost i sängen (det händer typ heller aldrig för jag avskyr smulor i sängen, jag är så galet kräsen på det haha. Men samma dag som man ska byta sängkläder får man ju ändå passa på) och kollade Nyhetsmorgon. Vi låg kvar ett bra tag innan vi åkte till svärmor för att byta till sommardäck. Mattis fixade däcken och jag hjälpte Lena med att stapla ved. På vägen hem köpte vi med en varsin sallad och så kollade vi på Bäst i test sådär mitt på dagen. Ja man får passa på. Resten av eftermiddagen har vi gjort exakt det vi pratat om att man liksom kan längta efter ibland när tröttheten slår till som småbarnsförälder. Slökolla tv, vila och liksom släppa allt. Ikväll lagade Mattis svingoda burgare till middag, en riktig pangmiddag blev det.

Hela dagen har vi fått uppdateringar från våra grabbar. De lever verkligen life! Jag blir alldeles lycklig när man får filmer och bilder som visar hur underbart de har det.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

  • Vi

Gillar

Kommentarer