Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bara vi tid

Brors och Felicia sov hos oss inatt. Vi åt frukost och sedan har de lekt med barnen medan Mattis och jag har packat och grejat lite hemma. Vi åt tacos till lunch, sedan lämnade vi över våra älskade grabbar till brors och Felicia som ska ha dem i hela två dygn. Åh, jag har aldrig varit ifrån dem så länge, så jag kommer troligtvis längta ihjäl mig. Men jag känner mig så lugn över att det är just de som har dem. Grabbarna älskar dem så mycket och jag vet att de kommer få det så roligt tillsammans. Och vi behöver verkligen få komma iväg lite och bara vila upp oss och ge varandra lite tid, så det ska såklart också bli mysigt.

Nu har vi checkat in på hotellet i Västerås. Vi har kikat i lite butiker, köpt med oss gotta, subway till middag, regnet bara öser ner ute och vi planerar att inte lämna hotellrummet förrän imorgon vid frukost. Åh vilket njut.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer