Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Barnfria

I förmiddags var vi och hälsade på en efterlängtad mamma/mormor ett tag. Vi åt lite förmiddagsfika där och barnen fick leka ett tag innan vi åkte vidare till pappa och Maria för att lämna barnen. De ska få vara där tills imorgon, så vi är helt barnfria just nu. Det är ju så märkligt att liksom vara hemma tillsammans, bara vi, utan barnen. Så tomt, men också såklart väldigt välbehövligt. Vi lovade oss innan vi fick barn att försöka få barnvakt lite nu och då, men jisses så dåliga vi varit på det. Vi vill ju såklart vara med barnen hela tiden, men det är ju självklart bra att bara få samla lite ny energi ibland och barnen älskar ju att få vara hos våra nära.

Vi handlade med oss lite gotta och thaimat, åkte hem, kollade lite serier och sen däckade vi båda två i soffan och vaknade typ tre timmar senare. Valet att bara vara hemma ikväll och ta det lugnt var väldigt självklart för oss (förstår inte er föräldrar som en gång får barnvakt och ni väljer att gå ut och äta eller liknande...). Så våra planer det kommande dygnet är att göra ingenting, mysa i soffan framför teven med massa tända ljus och framförallt SOVA. Nu håller Mattis på att göra räksmörgåsar till oss, mums.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

  • Vi

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
_amandanilsson
_amandanilsson,