Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Barnvakt/jobb

Jisses vilka dagar det har varit på jobbet. Känns som att det enda man gjort är att jobba och sova. Därför är jag så tacksam över att våra familjer hjälpt till och tagit grabbarna under denna veckan och ska även göra nästa vecka. De lever life och vi kan fokusera på jobbet sista veckorna innan vi går på 4 veckors semester hela familjen tillsammans. Som jag längtar! När man får bilder skickat till sig under dagarna på grabbarna så längtar jag ju bara ihjäl mig efter dem, men samtidigt blir jag helt lycklig över att de får ha det så bra när vi ändå bara jobbar.

Igår efter jobbet körde jag vår ena bil till verkstan och sedan blev vi bjudna på middag hos mormor och morfar. Vi blev kvar hela kvällen och hade det så mysigt!
Nu har vi gått på helg, en ledig helg dessutom och som jag ska njuta av dessa två dagar tillsammans med grabbarna och Mattis. Jag lär mig liksom aldrig det här med att vara ifrån killarna, så nu ska jag ladda inför ännu en vecka ifrån dem. Fy tusan säger jag bara! Jag vill vara med dem jämt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar