Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Barnvälsignelse för Wilton & Lily 11/8-18

Igår var det dags för barnvälsignelse för Wilton och kusin Lily. Dagen var helt underbar och det var så fint och mysigt på alla sätt och vis. Vi höll till på vackra Ögården och det var fint väder så vi kunde vara ute. Jag menar, kolla in den utsikten. Det var första gången mamma hade en barnvälsignelse och hon gjorde det otroligt bra. (Mamma håller på och pluggar till pastor och hon är otroligt grym på det hon gör!) Både mamma och jag sjöng en varsin sång och det blev så känslosamt för mig. Ibland går det liksom upp för mig lite extra att jag har en son. Han är dessutom världens finaste lilla pojke som jag har tillsammans med mitt livs kärlek, min stora dröm. Jisses vad jag är tacksam! Efteråt bjöd vi på fikabuffé och vi fick gå runt och prata med alla våra nära och kära. Wilton fick dessutom så otroligt mycket fina presenter. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Wilton har världens finaste människor i sin närhet!
Det blev (som vanligt när Evelina och jag ska göra något) hundratals bilder knäppta. Jag bara älskar bilder, det är ju så roligt att ha kvar som minne. Så här kommer ett riktigt bildregn.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer