Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bästa fredagen

Vilken underbar fredag vi har haft. Eftersom jag var i Helsingborg i onsdags när jag vanligtvis är ledig så tog jag ledigt idag istället. Vi började med lite sovmorgon följt av vår standard banankake-special frukost och lite smoothie. Sedan tog vi en promenad till förskolan för utvecklingssamtal och det gick hur bra som helst. Vid lunchtid åkte vi till stan för lite handling och sen åkte vi hemåt direkt för att kolla när pappa, Maria och Wilma lämnade lite gruslass hos mamma inför hennes utbyggnad.
När det började närma sig taco-middag så kom Mattis hem och strax därefter Evis med family. Alltså jag har längtat ihjäl mig efter mina två prinsessor så det var helt underbart att äntligen få krama dem efter mer än två veckor isär. Älskade underbara ungar! Vi körde fredagsmys och var uppe alldeles för länge, men barnen hade så roligt så man kunde liksom inte bryta, haha. När barnen somnat så kollade vi på masked Singer och bäst i test tills även vi höll på att somna en efter en i soffan.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar