Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bästa gänget 

Igår direkt när vi vaknade åkte vi mot Östhammar för att hänga med våra bästisar. Vi åt frukost och sedan blev det lek hela förmiddagen. Tomten hade lämnat post till de stora barnen i brevlådan vid lekstugan och det blev verkligen spännande. Vi tog även en promenad till affären och sedan var det dags att hämta Felicia vid bussen och Belle på förskolan. Hela eftermiddagen fortsatte med lek, lek och lek. Till middagen kom papporna och mormor också. Vi kollade på brors match (som tyvärr slutade med förlust) och körde myskväll resten av kvällen.

Idag har barnen fått pyssla ihop sina önskelistor som de skulle skicka tillbaka till tomten (ja de har kommit på allt på önskelistorna själva, haha) och lyckan och spänningen i barnens ögon när de insåg att tomten hade varit och hämtat deras önskelistor igen var svårslaget. På eftermiddagen tog vi en promenad och så hamnade vi på en lekplats där vi blev kvar hur länge som helst. Det började med att barnen lekte och slutade med att vi vuxna körde hinderbana, jisses vad roligt det var! Barnen sa dock till slut ”kom nu då...” och då någonstans förstod vi att det nog var läge att lägga ner tävlingen, haha. Vi åt middag tillsammans och sedan fick barnen handla i Evis godisbutik och mysa lite innan vi åkte hem till Furuvik.

Åh vad jag älskar att få hänga med våra bästisar!!!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer