Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bästis häng

Vi har haft ännu en magisk dag med våra älskade smålänningar. Idag blev det en lugn och skön hemmadag och det var faktiskt väldigt välbehövligt. Vi har lekt, lekt och lekt. Efter lite förmiddagsmellis så gick vi alla och la oss och vilade. Så skönt. När vi vaknade så åt vi lunch och sedan gav vi oss ut på en liten promenad ner till vattnet. Vi hamnade mitt i regnet, men det var faktiskt bara lite mysigt. Grabbarna började med att kasta stenar på stranden och sedan gick de liksom längre och längre ut i vattnet, så till slut så rykte alla kläderna och det blev bad för killarna. Som de njöt och vi också. Lyckan av att se våra guldklimpar tillsammans, alltså åh!

Ikväll när vi satt och kollade på Bolibompa innan läggning så hoppade han tätt intill Elliot, la handen om hon och sa ”jag har saknat dig Elliot!”. Ja man smälter ju. Älskade älskade små barn!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer