Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bästisar genom allt

Efter en bra men intensiv dag på jobbet hämtade jag upp grabbarna och så åkte vi hem och packade för sleepover hos kusinerna. När Mattis kom hem åkte vi direkt mot Östhammar och väl framme hade de förberett för pizza-night. Vi åt helt otroligt goda pizzor och så lekte barnen tills de nästan somnade ståendes. Då gick Evis och jag upp och la dem tillsammans allihopa i Lily och Belles sängar. Jag blev typ rörd när jag satt där med Evis och alla våra älskade ungar som andades djupt i sina sängar. Alla fyra barnen somnade gott intill varandra. Jag är så oerhört tacksam över att de har varandra och inte bara är kusiner utan också bästa vänner. Och lika tacksam är jag över att få gjort/göra hela den här berg- och dalbane-resan med barn. Jag menar vi har varit gravida samtidigt båda gångerna det har varit ovärderligt att ha henne att kunna bolla allt med. Hon har ju liksom förstått exakt allt, jämt. Kan ärligt inte ens tänka mig hur det hade varit om vi inte fått barn samtidigt.
Vi körde sedan Beck-movie night i soffan. Men jag somnade efter 5 minuter som vanligt. Det var i alla fall lika mysigt oavsett.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar