Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Besvikelsen tog över idag

Jag har sedan rätt lång tid tillbaka bokat in en överraskningshelg för Mattis nu till kommande helg för att fira vår årsdag. Av flera olika anledningar så har vi idag bestämt att vi ställer in allt och jag är på riktigt så galet besviken över detta. Jag har verkligen sett fram emot att få ett dygn bara Mattis och jag, att få träffa brors och Felicia och att grabbarna skulle få hänga med dem i helgen.

Men är det något man fått göra det senaste året så är det just att ställa in typ allt man kommit sig för, bara vara hemma, foka på snoriga näsor, sjukdomar och elände och göra exakt ingenting. Man ska såklart inte hamna i något deppmode och det är inte min stil egentligen. Men denna Corona-skiten börjar ta över våra liv mer och mer och jag tror inte jag är den enda som känner att det räcker nu! Kan alla bara få vara friska och må bra, kan vi bara få leva våra liv på riktigt igen... Jag är på riktigt tacksam över allt i mitt liv och att jag ska få spendera helgen på hemmaplan med världens finaste familj är absolut det bästa och finaste jag vet, så det är såklart inte det i sig som detta handlar om. Utan idag känner jag bara ren och skär besvikelse över att behöva ställa in ännu en sak vi sett fram emot så länge.

Men men, nu ska jag försöka släppa detta och istället foka på mina två helt underbara, friska älskade ungar. Vi ska gå ut och leka lite i finvädret, sedan ska vi baka bullar och äta pannkakor till middag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Evis,

Finaste du! ♥️ Du är grym! 👊🏼🌟

evisvardag.se
_amandanilsson
_amandanilsson,

❤️❤️❤️❤️❤️

nouw.com/_amandanilsson