Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Birthday och älgjakt

Imorse blev jag uppvaktad och bortskämd av mina grabbar. Jag fick grymmaste presenten och det finaste av allt var att höra de där små stegen närma sig dörren följt av ”ja må hon leva” och ”graaaattis mammaaa!”, åh älskade underbara familj!

Sedan var det dags att åka mot Vinnersjö för att hänga med pappa på älgjakt. Jag bara älskar att få vara med och har alltid gjort. Jag har också alltid varit väldigt bestämd på att en dag själv ska ta jägarexamen. Det vill jag fortfarande och ska göra, mitt enda problem med detta är att jag då inte kan sitta med pappa och det är ju typ halva grejen. Att få en hel dag med pappa, ja det är lyx om något! Vi fick en grym dag och den blev perfektion när pappa sköt en älg, så spännande!

Påväg hem köpte jag med mig burgare till middag. Farmor hade dessutom bakat en tårta till mig (hur söt är hon inte) som vi mumsade på efter maten. Ja jag fick en så fin födelsedag!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer