Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bra start på veckan

Vi är igång med en ny vecka och vi har haft en så fin start på veckan. Allt har flutit på på jobbet, grabbarna har varit grymma och jag (man vågar knappt säga det, haha) känner att energin sakta men säkert börjar komma tillbaka till mig och jag känner mig riktigt taggad på detta år. 2022 har inte jättemycket till konkursens efter dessa covid-år såklart och allt skit som hänt under de senaste två åren, men ändå känner jag verkligen att det kommer bli ett så bra år!
Grabbarna möttes igår av en favorit-flingor-leverans från sin farfar, så det gjorde deras dag. Jag kan faktiskt också komma ihåg dessa flingpaket från när man själv var liten. Det var något speciellt med dem. Själv fick jag också en finfin leverans av Mattis också när han var iväg på kvällsjobb. Bästa du!
Imorgon väntar ledig dag för grabbarna och mig och vi har fina planer om grabbarna får fortsätta hålla sig pigga. Man nojar ju sönder nu eftersom på riktigt alla är hemma i karantän just nu. Men vi har ju nyss gjort det, så vi ska väl förhoppningsvis klara oss ett tag till i alla fall, utan att jinxa det allt för mycket.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar