Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Brevet fyllt med känslor...

Innan påsk fick vi ett brev i postlådan som gjorde att jag fylldes med så otroligt mycket blandade känslor. I brevet stod det att vår fina lilla kille har fått en plats på förskolan som vi önskat. Wilton, min stora älskade lilla pojke... Han ska alltså börja på förskolan efter sommaren. Hur stor har han blivit, jag hänger ärligt inte med. I snart två år har det varit han och jag om dagarna (och älskade lillebror såklart de senaste 7 månaderna). Vi är verkligen världens bästa team och jag har svårt att föreställa mig dagarna utan honom. Det slog mig att detta betyder att jag endast har fyra månader kvar som jag får tillbringa varje liten sekund med honom. Det är fyra månader som vi självklart ska njuta till max av. Att ha Wilton hemma på heltid även när lillebror kom, det är ett av de bästa besluten jag har tagit i hela mitt liv. Visst har det varit väldigt tufft vissa dagar, dagar då jag önskat att jag kunde dela på mig, men allt har helt klart varit värt det. För i det stora hela så har det gått så otroligt bra. Deras relation är så stark redan och kärleken mellan dem växer för varje dag. De är så snälla med varandra och det är häftigt att se hur de liksom dras till varandra, att de vill vara tillsammans hela tiden. Så fort Vidar sover eller inte är i närheten så säger Wilton direkt ”Nida?”. Att se dem tillsammans är så oerhört fint och jag är så glad att de har varandra.

Jag kommer för alltid att se tillbaka på denna tid som den bästa i hela mitt liv. Tiden då jag fick vara hemma med mina älskade killar och ha dem nära mig varje dag. Åh!

Jag förstår att detta inte passar alla, men som jag har njutit. Min stora dröm i livet har liksom varit att få bli mamma, så jag har levt min stora dröm i snart två år och är fortfarande mitt i den. Jag har många gånger tackat mig själv för att jag verkligen njuter av tiden tar vara på den. För det har jag faktiskt gjort sedan dag ett. Vi bakar, vi leker, vi gosar, vi lägger allt åt sidan och bara ”är”, vi städar, vi tvättar, vi busar, vi tar promenader, vi målar, vi pysslar, vi handlar, vi upptäcker världen, vi lär oss nya saker, vi njuter av varandra, vi gör ”ingenting”, vi läser sagor och böcker, vi badar, vi pratar osv osv. Jag sitter ofta och bara tittar på dem när de grejar i tillsammans. Alltså det kan vara det bästa jag vet...

Att jag fick äran att bli mamma kommer jag för evigt att vara så tacksam för. Att jag på köpet fick bli mamma till de finaste barnen som någonsin vandrat på denna jord. Ja, tack livet säger jag bara! Som jag älskar er Wilton och Vidar, mina älskade barn.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer