Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Brothers

Alltså Wilton och Vidar är så otroligt fina med varandra. De satt och myste i sängen framför Pippi och så skulle jag hämta en sak. När jag kom tillbaka möttes jag av denna underbara syn. De satt och höll varandra i hand. Mitt hjärta sprängs när jag ser dem tillsammans!
Jag skulle ljuga om jag inte sa att det har varit väldigt tufft många gånger med att ha två småbarn så pass tätt. Det skiljer ändå bara 1 år och 3 månader mellan dem och vi hade sån otur med sjukdomar som följde oss hela hösten, så det var otroligt tuffa månader. Jag har nog aldrig varit så urpumpad på energi som då. Nu känns det dock som att vi verkligen kommit in i allt och mestadels så njuter jag av varje liten sekund jag får med dem. Det är såklart många gånger även nu som jag får ta långa djupa andetag, när allt händer samtidigt och det bara blir kaos, eller att tröttheten tar över. Men oftast så går det jättebra och de är så otåligt fina med varandra. De ”leker” så bra tillsammans och ger varandra så mycket glädje. De är så fint att de kommer få följa varandra hela livet. Att jag kommer att få följa dem och deras utveckling från allra första parkett. Det här med att få vara mamma är helt klart det mäktigaste jag varit med om. Tack mina älskade killar för att ni gör mig till världens lyckligaste mamma!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer