Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bullängder i långpanna

Efter lunch blev vi jättebaksugna, så vi bakade lite bullar ”ish”. Så otroligt gott, ni borde verkligen testa detta.

Jag kände inte att det var läge att stå och snurra bullar i evigheter med mina två buskillar, så jag fick improvisera lite. Det blev succé, så det blir nog inte sista gången jag gör bullar på det viset. Vi gjorde en vanlig bulldeg. När degen var klar så kavlade vi ut den. Sedan hade vi på smör, socker, kanel och vaniljsocker. Ja mitt bästa tips för goda och saftiga bullar är att glömma allt som heter ”less is more”. När det kommer till bullbak är det exakt tvärtom. Extra allt och bullarna blir succé. Jag vek sedan ihop degen två gånger (som i tre delar) och la i en långpanna. Degen fick jäsa på plåten i ca 1 timme, sedan klippte jag i degen lite överallt, penslade med ägg och hade på pärlsocker. In i nedre delen av ugnen i ca 15-20 på 200 grader.

”Bullen” fick svalna lite i plåten innan jag skar den i bullängder. Mums säger jag bara. Det blir nog som sagt inte sista gången vi gör dessa ”bullängder” i långpanna.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
_amandanilsson
_amandanilsson,
Ja det blev verkligen gott, testa!😊
nouw.com/_amandanilsson
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
_amandanilsson
_amandanilsson,
Ja det blev faktiskt riktigt gott och så enkelt. Testa tycker jag 😊
nouw.com/_amandanilsson