Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Bullbak

Idag har vi bakat bullar till Wiltons 1-års kalas. Jag älskar bullar och det är en självklarhet att ha när vi bjuder in till fika. Idag blev det bullar med blått pärlsocker. Är det barnkalas så är det.

Mina absolut bästa tips för att få goda saftiga bullar är:

1. Använd alltid rumstempererat smör till degen, smält det aldrig. Detta gör att du inte behöver ha lika mycket mjöl, som i sin tur gör att bullarna blir saftigare.

2. Använd för guds skull inte margarin. Smör ska det vara. Både i degen och till ”fyllningen”.

3. Ha extra allt på när det kommer till smör, socker, kanel och pärlsocker.

4. Frys undan bullarna så fort de svalnat och ta fram precis innan du ska servera dem.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer