Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Busfabriken

I lördags vakande vi utan barn i vår säng. De sov hela natten inne hos kusinerna (eller ja, de traskade över ene efter en till Evis och Johan) men ändå. Super Evis (jag menar, man kan inte ens förstå hur hon fixar allt. Hon är grym!) och barnen vaknade vid 06 och jag en timme senare. Papporna tog ännu lite mer sovmorgon. Vi åt en dunderfrukost och sedan åkte vi till Uppsala för massa lek på Busfabriken. Jisses vad roligt det är med lekland, barnen verkligen avgudar det och det gör ju att man själv avgudar stället. Med undantag för en glass så lekte vi maxat i timmar. Vid 14.30 hade vi bokat bord på Pinchos och det blev verkligen succé hos barnen. När vi var proppmätta så kramades vi hejdå och åkte hemåt åt varsitt håll.
Vi alla var helt slut , så vi körde en riktig mys eftermiddag/kväll med bio. När barnen somnat så däckade även jag i soffan 20.30. Det är mitt nya antar jag. Men vad ska man göra när barnen oftast rycker upp en ur sängen runt 05 på mornarna. Allt har sin tid I guess, haha.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar