Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Churros och skridskor

Först och främst, stort grattis på födelsedagen bästa papi!

Denna söndag har vi gjort egna churros eller lång-bullar som Wilton säger. I USA så köpte vi såna några gånger och Wilton blev helt frälst i dem. Är därför så glad över att Mattis fick för sig att vi skulle testa göra egna, för jisses vilken succé det blev. Så galet gott!

Efter bakningen så gav vi oss ut en sväng. Det var dags för grabbarnas skridskopremiär och som de längtat. Det är ju typ det enda de gör här hemma. Vi fick dock vara lite kreativa för när vi kom till isplanen så var det rätt mycket folk där och är man i karantän så är det bara att hålla sig undan. Så vi åkte ner till sjön istället och skottade upp en egen liten plan så de i alla fall fick testa sina skridskor. Den ena var lite mer intresserad av att äta snö, men de var såklart jätteduktiga dock krävs massor av övning. När vi kom hem så var det dags för middag, bad för killarna och så avslutade vi kvällen med lite bygge av kul-spelet.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar