Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Corona x2

Jag blev rejält förkyld när vi kom hem. Fick feberfrossa, ont i halsen, snorig, hostig och extremt trött. Så jag höll mig hemma från jobbet. Jag sov exakt hela dagen både i tisdags och igår, så jag var sopslut. Jag tog ett covid-test för att vara på säkra sidan liksom. Igårkväll fick jag provsvaret som tyvärr visade sig vara positivt. Jag hade liksom corona för 7 månader sedan, men jaja. För oss blev det bara en rätt rejäl förkylning förra gången och denna gång har jag mått rätt exakt lika. Det sjukaste är att sist hade jag rätt ont i hela nedre tandraden, den liksom spände och dessa dagar har jag känt exakt lika. Så konstigt. Nu kör vi karantän ännu en gång här hemma. Såklart det är stress för man vet ju vad det ställer till det på jobb och så, men man kan ju inte göra annat än att acceptera läget just nu och försöka göra mysiga dagar av detta istället. Det är tur jag får sitta i karantän med världens bästa grabbar i alla fall. Idag har jag känt mig mycket piggare, så dessa två dagars vilande har nog gjort sitt.

Vi har idag plockat undan julen, kraschat pepparkakshuset, spelat spel, lekt med grabbarnas nya julklappar, varit ute på en kort promenad i finvädret, lekt ännu mer och så tvärdäckade jag i lekrummet ett tag i eftermiddags. Det är ungefär vår dag.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar