Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Dag två-regnoväder

Vi checkade in i vår mysiga stuga och köpte lite pizza till middag på torsdagskvällen. När barnen hade somnat satt vi och åt gotta och pratade hela kvällen till klockan blev alldeles för mycket.

På fredagen vaknade vi till ett riktigt regnoväder. Vi sjöng och firade Evis som fyllde år, åt frukost och sedan tog vi på oss regnkläderna och traskade bort mot Astrid Lindgrens värld för ännu en dag. Vi började med att kolla Emil och när vi satt där så öppnade himlen sig och det regnade som aldrig förr. Vi blev plaskblöta allihopa. Vi lekte lite inne vid Nils Karlsson Pysslings hus, men sedan beslöt vi oss för att åka och äta någonstans och byta till torra kläder. När vi satt och åt började det till slut klarna upp, så mot eftermiddagen gick vi tillbaka. Vi hann med en massa roligt, så jag är så glad att vi gick tillbaka. Vi var ett trött gäng som rullade därifrån vid stängning. Både grabbarna och jag somnade i bilen innan vi knappt hunnit lämna parkeringen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer