Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Dagarna går i ett

Det är full fart på jobbet och det är full fart hemma, så dagarna går verkligen i ett just nu. Nu börjar längtan efter semestern verkligen smyga sig på. Det känns som om vi alla behöver det just nu. Och jag ser så mycket fram emot lediga dagar tillsammans med familjen. Hitta på saker bara jag och mina tre grabbar, göra utflykter, ta dagarna som de kommer. Men framförallt ser jag fram emot att vara just ledig och liksom kunna stänga av allt för några veckor. Det har varit fullt upp med all planering och en massa rekrytering inför sommaren och det har varit så roligt, men jisses vad det också har varit krävande. Det behövs lite ledighet på detta.
Jag jobbar i helgen, så jag och grabbarna har varit lediga idag. Vi var till stan för lite ärenden och sedan var vi förbi med lite glass till Mattis och de han jobbade med idag. Sedan har vi bara myst hemma resten av dagen. Ikväll beställde svärfar pannkakor till middag och i utbyte fick vi en massa hemgjort jordgubbssylt. Bra byte ändå.

Killarna sover och vi ska bara slänga oss i soffan ett tag, men jag tror det blir en rätt tidig kväll för oss också.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer