Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Dagen som varit

Imorse drog vi såklart på oss match-tröjorna, för idag har Evis varit på behandling. Den näst sista cellgiftsbehandling. Alltså vilken krigare du är, jisses vad jag är stolt över dig Evis!

Efter en bra dag på jobbet hämtade jag hem mina grabbar och så ringde vi och sjöng för Elliot som fyller 3 år idag. Som vi ska fira dig nästa gång vi ses.

Mattis har jobbat typ dygnet runt mån-ons och tanken var att han skulle ha jobbat sent även ikväll. Men de hade slitit på och gjort klart igårkväll så vi fick liksom en extra kväll och det tackar vi inte nej till. Vi har ätit pannkakor till middag och sedan skulle jag åka och hämta ut paket och handla medan Mattis nattade killarna. När jag närmade mig affären så rullade jag in i ett totalt nedsläckt Skutskär. Alltså det var på riktigt spöklikt. Man såg ingenting och butikerna var stängda, så jag fick rulla hemåt igen utan både handling och paket och får hoppas på bättre lycka imorgon.

Kan vi ägna någon sekund till min alldeles underbara perfekta filt som jag fått av Josefin. När vi var hos dem i julas så låg denna i soffan på vårt rum och jag blev totalt förälskad i den. Den är så mjuk och färgen är ren perfektion. Det tog emot att lämna den där på rummet kan jag säga. När vi kom hem och började packa upp våra väskor, vad tror ni då låg där i. Josefin har alltså smugit ner den i en av våra väskor efter att vi packat klart. Bästa överraskningen helt klart! Den doftar dessutom Josefin så jag kommer aldrig vilja tvätta den!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar