Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Denna livslånga kärlek

Brors och Felicia sov som sagt kvar hos oss inatt och ingen blev gladare än Wilton när han insåg det imorse. Alltså lyckan i hans ögon när han sprang mot trappan och skrek ”komma till mobbo, Felicia”. Jag förstår verkligen att de är stora favoriter hos honom. De är så otroligt fina med barnen och gör allt med och för dem.

Vi åt frukost rätt sent imorse och sen tog vi det bara lugnt här hemma hela förmiddagen. Mot eftermiddagen var det dags att åka till Vinnersjö och fira farmor och farfar på deras 63-åriga bröllopsdag. Alltså det är så mäktigt. Tänk att de har varit gifta i hela 63 år (det lär ju vi aldrig komma upp i mina kära Mattis, så seg som du är på att fria till mig...haha). Jag ser verkligen upp till mina mor- och farföräldrar. De har hållit ihop i så otroligt många år, levt hela livet tillsammans, verkligen hållit kärleken vid liv i alla år och nu blivit gamla tillsammans. Det är verkligen min stora dröm här i livet. Att få leva tillsammans med min älskade familj och att få bli gammal med min Mattis.

När vi satte oss för äta så ställde sig farfar upp och berättade att han imorse av en slump hade börjat sjunga på låten ”tacka livet” med Arja sajoma. Han berättade att när han gick och sjöng med i låten så kände han sig så tacksam över livet han fått leva. Tacksam över sin fina fru och deras fyra barn, alla barnbarn och att de nu dessutom får vara med och uppleva flera barnbarnsbarn. Han blev så rörd när han pratade och det var bland det finaste jag sett/hört. Älskade bästa ni, farmor, farfar, mormor och morfar. Om ni bara visste hur tacksam jag är över att ni alla fortsätter leva och bli gamla med oss och att vi får tillbringa livet med er. Älskade älskade ni!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer