Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Det går framåt

Idag har Wilton (vågar knappt säga det men...) äntligen känts lite bättre. Absolut inte helt hundra, men mycket piggare och jag är så glad för det. Vi har lekt med allt man kan komma på idag, pysslat och haft en jättemysig dag. Alltså grabbarna är i så roliga åldrar nu. Wilton utvecklas ju hela tiden med språk och allt sånt, man märker liksom hur stor han är o j hur ”med” han är i allt vi gör och säger. Och Vidar, ja han tar efter precis allt man gör och framförallt allt som Wilton gör och jag smälter lika mycket varje gång! Han härmar djurens läten (alltså hur gulligt kan det vara?!?) och springer runt här hemma med sin älskade pingvin-stil. Ja de killarna gör verkligen mina dagar kan man säga!

När Mattias slutade så mötte vi upp honom på firman och så tog han med grabbarna hem och jag åkte till stan en sväng med mamma. Det var ändå så skönt att få komma ut från sjukstugan lite.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer