Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Det här med sömnen

Ni vet när man är sådär trött så man överväger om det är bäst att sova mellan alla uppvak eller om det är lättare att bara vara vaken hela natten. Så har jag känt hela denna veckan när Wilton inte har varit pigg. Jag tycker ju så fruktansvärt synd om honom när han har så hög feber och bara ligger och vrider och vänder sig. Eller när han är så snorig att han inte kan ha nappen i munnen för då kan han inte andas. Samtidigt så tar ibland tröttheten över och så har det varit vissa dagar/nätter när man nästan blir sådär irriterad fast man såklart inte vill det. När man har testat allt och inget ändå hjälper, jag känner mig så dålig när jag inte kan trösta honom och ta bort hans ihållande höga feber. Jag vet att jag gjort allt jag kunnat, men när man sitter där mitt i natten med ett otröstligt barn och bara vill sova, då känner man sig värdelös och det är inte kul. Mattias sa inatt, ”inte tusan kan det vara någon i hela världen som tycker att detta är gulligt eller mysigt när man måste vara vaken hela nätter med småbarn” och jag bara skrattade. Det tror såklart inte jag heller. Det här med sömnlösa nätter är väl helt klart det mest ocharmiga med att vara förälder, men som tur är så väger ju allt bra och mysig tusen miljoner gånger högre och man liksom lyckas glömma det jobbiga så for man får ett litet leende eller så.
Idag har Wilton varit lite piggare och inte haft lika hög feber. Snälla, säg att det går åt rätt håll nu och att han får bli frisk igen!

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar

Kommentarer