Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Det var ett tag sedan sist…

Det var ett tag sedan, men livet har liksom rullat på i ilfart, så jag har mest bara försökt haka på och försökt hinna med så mycket jag bara kan. Vi skulle ju ha åkt till USA hela stora familjen, men när allt är som det är så fick vi tänka om lite och det är så tråkigt! Så det blir bara vår familj och mamma som åker till Josefin och Dan och resten firar jul på hemmaplan tillsammans. Det tuffaste är att vi nu inte ska få fira jul med mina älskade små prinsessor, men vi ska fira lite innan vi åker istället så det blir såklart bra istället. Och nu längtar jag ihjäl mig till att få komma bort några dagar, det ska bli så skönt (dock vågar jag knappt tro att det är sant förrän jag sätter min fot i USA).

Det är en hel del som ska grejas med innan vi åker och nu lite extra i och med Corona, men jag tror vi börjar få ordning på allt.


Så vad har hänt sedan sist.
I fredags vaknade vi till att nissen hade busat. Han hade trätt ett snöre hejvilt i hela lekrummet som ledde till grabbarnas nya hjälmar. Efter jobbet så sågs vi ett gäng och åt lite och fikade. Vi spelade också julklappsspelet och hade en supertrevlig kväll. Det är så roligt att hitta på något med alla kollegor någon gång ibland utanför jobb, så det var roligt.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar