Följ mig gärna på instagram ♡ @bullmamman.se

Instagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.seInstagram bullmamman.se

Det blev en dag på stranden

Ledig dag och jag prickar in detta magiska väder, perfekt. Jag vaknade till att Vidar sa ”mamma, båtar har vagnar” i sin dröm, så han var nog minst sagt taggad på lite bad, lek och kolla in båtar på stranden.
Direkt efter frukosten packade vi in oss i bilen och skulle åka. Men i samma sekund vi stänger igen dörren så inser vi att vi är utelåsta. Haha min otur på slutet har varit rätt brutal (men ändå mest bara ”värdelösa saker” som faktiskt går att köpa tillbaka) och det fortsatte idag. Vi hade såklart inte ett enda fönster öppet, så ja. Det var bara att bryta sig in. Mattis var en exemplarisk inbrottstjuv så det gick bra och grabbarna tyckte det var väldigt spännande, haha.
Ja vi kom till slut in, hittade alla nycklar och kunde sedan åka mot badet. Vi har sedan haft världens mysigaste dag och blev kvar där tills klockan var 18.30. Så mysigt! Grabbarna somnade i bilen påväg hem, så vi plockade lite och hamnade sedan i soffan med en kortlek. Nu sover alla mina älsklingar och jag ska också joina dem, för imorgon är det jobb igen.

Varma kramar, Amanda

Häng gärna med oss på instagram också!

Gillar